Намери ни
To Top

Уулвърхамптън 0:0 Арсенал

Арсенал имаше тежки десетина дни. Лондончани допуснаха домакинска загуба от Астън Вила в първенството и след това отпаднаха от Шампионската лига. Надеждите им за титлата в Англия не са се изпарили, въпреки че вече изостават от Манчестър Сити. Днес те отново могат да се върнат на върха, ако спечелят гостуването си на Уулвърхамптън.


„Артилеристите“ са в серия от пет поредни победи срещу този съперник. Освен това „вълците“ нямат победа в последните си пет мача и няма много за какво да играят до края на сезона.

Микел Артета е направил само една промяна от мача с Астън Вила. Якуб Кивиор започва като титуляр за сметка на Олександър Зинченко.

Мениджърът на Уулвс Гари О’Нийл има доста проблеми с контузии. Той е направил четири промени от срещата с Нотингам преди седмица. Матеус Куня, Пабло Сарабия и Нелсон Семедо не са на разположение, а Марио Лемина е на пейката. Младото крило Тауанда Чирева започва като титуляр за първи път във Висшата лига. 15-годишният Уесли Окодува е сред резервите. От клуба е трябвало да се разберат с училището му, за да го пуснат да тренира с тима тази седмица.

УУЛВЪРХАМПТЪН – АРСЕНАЛ 0:0

УУЛВС: Са, Дохърти, С. Буено, Килман, Тоти, У. Буено, Гомес, Траоре, Дойл, Чирева, Хуан

АРСЕНАЛ: Рая, Уайт, Салиба, Магаляеш, Кивиор, Райс, Йодегор, Хавертц, Сака, Тросар, Жезус

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол