Намери ни
To Top

Генчев: Желанието ни е да сме в топ 6, но не зависи само от нас

Треньорът на Крумовград Станислав Генчев остана доволен от отбора си след победата с 2:0 над Славия. Успехът бе важен за тима, който така излезе на 6-ото място във временното класиране. Наставникът обяви, че именно това е целта пред отбора, но дали ще остане там, ще зависи от изхода на мача между Локомотив (Пд) и ЦСКА 1948, в който гостите не трябва да спечелят, за да се случи това.

„Доволен съм, че победихме добър отбор като Славия.


Когато побеждаваме без допуснат гол, всички сме доволни. Футболистите се постараха. Искаме да играем в топ 6, такова е желанието ни, но не всичко зависи от нас“, започна Генчев.

„В предния мач имахме 17 удара и 2 греди, направихме достатъчно, за да победим, но ни липсваше концентрацията и завършващ удар. Но няма как да не съм доволен при подобно представяне. Последните 3 мача не сме допуснали гол, това е важно. Днес имахме шанс да поведем, а след това да вкараме и втори гол след хубава комбинация. Хубаво е, че и Серкан се завърна. Той е много важен за нашия отбор“, допълни наставникът.

„За съжаление ни е скъсена скамейката и нямаме много варианти за ротации при контузии. Налага се да пускаме играчи на нетипични позиции. Хубавото е, че всички знаят какво се иска на всяка позиция. За другия мач имаме наказани и пак трябва да измислим нещо ново, но се справяме“, каза още специалистът.

„Винаги може повече, но вървим крачка по крачка, не бързаме. Трябва време футболистите да се синхронизират, винаги има къде да се напредва. Колкото повече работим, толкова по-добре се получават нещата. Нашата цел е да завършим възможно най-напред. Ако не можем в топ 6, ще се борим 7-ото място. Към момента момчетата се справят впечатляващо, такава серия новак не е правил. Благодаря им за себераздаването“, завърши Генчев.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Sportal.bg

Ощр от категория Световен футбол