Намери ни
To Top

Арда си хареса украинец от Крумовград

Арда проявява интерес към десния бек на Крумовград Вячеслав Велев. Украинецът държи постоянно ниво през цялата кампания. Той премина при новака в елита в началото на кампанията от Пирин. Първоначално Крумовград опита да го „открадне“, но след това откупи правата му.


23-годишният Велев има 28 шампионатни мача през кампанията, като е отбелязал 1 гол. Интересното е, че той се разписа именно в мрежата на Арда – при равенството 1:1 тази пролет.

Тимът от Кърджали се представят под очакванията през сезона. Те нямат финансови проблеми и имат наглед добре сглобен състав. Резултатите обаче липсват. Затова и след края на сезона ще се наложи да бъдат правени промени по отбора, пише „Тема Спорт“.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558