Намери ни
To Top

ЦСКА 1948 поздрави Стойчо Младенов

ЦСКА 1948 поздрави голямата легенда на ЦСКА Стойчо Младенов. Екзекутора на Ливърпул навършва 67 години днес. До януари т.г. футболният специалист беше оперативен директор в клуба от Бистрица.


„ЧРД на Стойчо Младенов! Доскорошният оперативен директор на ЦСКА днес навършва 67 години! Като футболист на червените Стойчо Младенов е четирикратен шампион на България и печели два пъти Купата на България. Двукратен шампион на България като старши треньор на aрмейците. Участва в редица славни победи на ЦСКА на европейската сцена и има основна заслуга за достигането до полуфинал в турнира за КЕШ през 1982 г. Попаденията във вратата на Ливърпул му носят прякора Екзекутора на Ливърпул и го превръщат в един от най-обичаните хора от червена България. Всички в ЦСКА му пожелаваме здраве, щастие, дълголетие и всичко най-хубаво! Честит празник“, написаха от ЦСКА 1948.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига