Намери ни
To Top

Франческо Кадеду: Можем да обърнем серията и да се класираме за финал

Дея спорт победи драматично ЦСКА с 3:2 гейма в третия мач между двата тима от полуфиналния плейоф в Супер Волей. Така бургазлии останаха в серията и я завързаха. Плейофът продължава с четвърти мач, който ще бъде на 12 април от 19:00 часа в столичната зала „Христо Ботев“.

Старши треньорът на Дея Франческо Кадеду заяви след успеха, че тимът му може да вкара серията в пети решителен мач в Бургас.


„Не играхме особено добре с изключение на четвъртия и петия гейм. Бяхме по-добри в първия мач, когато загубихме. Това е волейболът – не успяхме да покажем най-доброто от нашите качества, а понякога играеш добре и губиш. Днешната победа все още нищо не означава. Целта ни е да върнем серията в Бургас и да спечелим, за да се класираме на финал“, коментира Кадеду пред БНТ.

„Моите играчи могат да играят под напрежение, те имат средна възраст около 35 години, играли са на Олимпиади. Сега трябва да се концентрираме и да се опитаме да играем, както го направихме в първия мач. През миналия сезон Нефтохимик го направи, обърна серия от 0-2 загуби. Можем и ние да го направим“, категоричен е специалистът.

Последвайте каналите ни в:

Ощр от категория Волейбол