Намери ни
To Top

Каранга към феновете: Винаги ще ви нося в моето червено сърце

Нападателят на ЦСКА Фернандо Каранга използва социалните мрежи, за да благодари на феновете за подкрепата по време на дербито с Левски, спечелено от отбора на Нестор Ел Маестро с 2:0. Бразилецът вкара втория гол за „червените“, с който подпечата успеха на стадион „Васил Левски“.

Любимецът на привържениците се завърна в клуба през зимата и оттогава изигра 8 мача, в които реализира 3 попадения – две във вратата на Ботев (Пловдив) и едно в последния шампионатен двубой срещу вечния съперник.

„На първо място, искам да благодаря за подкрепата на тези фенове, които много обичам.


Винаги ще ви нося в моето червено сърце. Продължавайте да подкрепяте нашия ЦСКА, както винаги. Всичко все още е нормално в България. Червена инвация, както винаги!“, написа Каранга в „Инстаграм“.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Karanga (@karangafk9)

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558