Намери ни
To Top

Стартовите 11 на Удинезе и Интер, три промени за „нерадзурите“

Убедителният лидер в Серия А Интер гостува на Удинезе в мач от 31-вия кръг на италианския елит. „Нерадзурите“ ще търсят поредна победа, с която да върнат 14-те си точки преднина на върха пред градския съперник Милан. Тимът на Симоне Индзаги се намира в невероятно успешна серия в първенството, като няма загуба в 26 последователни мача, от които спечели цели 22. Удинезе пък е в здрава битка за оцеляването си, два мача е без победа и е само на две точки от опасната зона.


В предишната среща между двата отбора Интер спечели с убедителното 4:0. Удинезе обаче като домакин често затруднява съперника си, като в последните пет мача вкъщи три пъти не губи от „нерадзурите“.

Наставникът на Удинезе Габриеле Чофи има някои кадрови проблеми, като най-големият от тях е наказанието на голмайстора на тима Лоренцо Лука. Жерард Делоуфеу и Ензо Ебосе пък са с контузии. „Фриуланите“ ще действат във формация 3-5-1-1, като атаката им ще води Флориан Товен, подпомаган в задни позиции от Роберто Перейра.

Симоне Индзаги няма да може да използва контузените Алесандро Бастони, Марко Арнаутович, Хуан Куадрадо и Стефан Де Фрай. Наставникът на Интер прави три промени в състава на „нерадзурите“. Ян Зомер се завръща на вратата, Дензъл Дъмфрис ще действа по десния фланг вмссто Матео Дармиан, а Карлос Аугусто заменя контузения Бастони в центъра на защитата. Атаката на Интер отново ще водят Маркюс Тюрам и Лаутаро Мартинес.

УДИНЕЗЕ (3-5-1-1): Окойе; Кристенсен, Бийол, Перес; Камара, Самарджич, Уолъс, Сарага, Ехизибуе; Товен; Перейра

ИНТЕР (3-5-2): Зомер; Павар, Ачерби, Аугусто; Дъмфрис, Барела, Чалханоолу, Мхитарян, Димарко; Тюрам, Лаутаро

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages | Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол