Намери ни
To Top

Клоп и Ван Дайк защитиха Куанса

Младият бранител на Ливърпул Джаръл Куанса получи очаквана подкрепа от мениджъра на отбора Юрген Клоп и капитана Вирджил Ван Дайк. 21-годишният централен бранител сгреши фатално през второто полувреме на дербито с Манчестър Юнайтед и това доведе до изравнителния гол на Бруно Фернандеш. Този момент се оказа много важен, а според информациите в Англия Куанса е бил принуден да изключи коментарите в своя профил в „Инстаграм“, тъй като е получил много обиди.

„Не би трябвало тази грешка да му повлияе.


Грешките се случват във футбола и всеки в кариерата си може само да се учи от тях. Чувството е все едно сме загубили, но отново вината си е наша. Имахме толкова много положения, с които трябваше да приключим интригата. За съжаление, една индивидуална грешка доведе до изравнителния гол. Имахме достатъчно време да я поправим, но бързахме. Все пак, след като изоставахме с 1:2, отново създадохме толкова много положения.

Трябваше още на почивката да водим поне с 2:0. Във футбола, за съжаление тези неща се случват“, заяви Ван Дайк.

„Като футболист, който играе във Висшата лига за Ливърпул, имам лошите новини, че това няма да е последната му грешка, за съжаление. Такъв е животът. Мисля, че той се справи много добре с това. Когато нашите идоли в миналото правеха подобни грешки, нямаше социални мрежи. Надявам се той да е достатъчно умен, за да се абстрахира от това“, добави Юрген Клоп по повод грешката на Куанса.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол