Намери ни
To Top

Здрав сблъсък в Пловдив между Локомотив и Черно море

Локомотив (Пловдив) и Черно море се изправят един срещу друг в двубой от 28-ия кръг на efbet Лига. Срещата в “Лаута” стартира в 19:30 часа, а главен съдия ще бъде Никола Попов.

Домакините се намират на петата позиция с 50 пункта. Отборът има три победи в последните си пет мач, а миналата седмица постигна много важен успех над ЦСКА с 2:1 като гост.


“Смърфовете” имат 12 точки повече от седмия ЦСКА 1948 и вече няма как да изпаднат от топ 6.

Варненци от своя страна продължават борбата си за челните места. Отборът на Илиан Илиев е трети и евентуална победа днес би ги върнала обратно на второто място. Към момента “моряците” са с 58 точки с две по-малко от ЦСКА, който вчера победа Левски. Иначе Черно море се наложи преди няколко дни над Локомотив (София) у дома с 3:0 и вече три мача подред е без загуба.

За последно Черно море и Локомотив (Пловдив) играха през октомври и тогава завършиха 2:2. Последният мач на “Лаута” беше спечелен от домакините с 2:1, а последната победа на варненци срещу днешния им съперник е отпреди почти година, когато през април 2023 побеждават в морската ни столица с 2:1.

ЛОКОМОТИВ – ЧЕРНО МОРЕ

Вероятни състави:

ЛОКО: Томов, Али, Сегура, Павлов, Камдем, Лясков,, Евандро, Иванов, Илиев, Дион, Нтело

ЧЕРНО МОРЕ: Дюлгеров, Попов, Атанасов, Дробаров, Панов, Гарсия, Панайотов, Сула, Уеслен, И. Илиев, А. Илиев

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига