Намери ни
To Top

Нишикори съжали за Ноле

Кей Нишикори изрази съжаление от слабото си представяне в първия мач в групата срещу Новак Джокович, но остана доволен от играта си срещу Роджър Федерер.

„Разочароващо е да отстъпиш с такъв резултат в първия си мач, но той (Джокович) игра страхотно. Но днес мисля, че играх много добре. Особено на ретур.


Посрещнах отлично много топки и атакувах добре. Но започнах зле във всеки от сетовете. Всеки път той пробиваше пръв и трябваше да наваксвам. Това бе голямата ми грешка. Мисля, че мачът бе много равностоен. Имаше само няколко точки, в които не се представих достатъчно добре. Поздравления за Роджър“, каза японецът.

„За мен е важно да печеля големи титли – от Мастърси, да продължавам до последните фази на турнирите от Шлема, защото тази година не се представих много добре, а плюс това пропуснах и три Мастърса. Трябва да вдигам нивото всяка година по малко.“

„Изпитвам огромен респект към Федерер заради начина, по който играе. Тенисът му е невероятен и обичам да го гледам. Но по време на мач е различно. Играх наистина добре и имам самочувствие, защото съм го побеждавал два пъти. Днес се опитах да играя най-добрия си тенис и мисля, че се справих добре.“

„Новак изигра страхотен мач срещу мен, а после Роджър го победи. Не знам какво ще се случи в турнира“, завърши Кей, помолен да прогнозира кой ще спечели в Лондон.

Ощр от категория Тенис