Намери ни
To Top

Лудост! Бомбата на 2016-а ! Литекс купува марката ЦСКА, червените в Европа още догодина!!!

Лудница – Литекс купува марката ЦСКА и още догодина червените са в „А“ група и европейските турнири, а треньор става Стойчо Младенов. Това е последната и най-сензационна възможност за армейците.

Очертаващите се варианти никак не са приятни:

1. Оздравяване на сегашното дружество, хвърляне на десетки милиони от Ганчев, за да погасява дългове на предишни босове и наказание от 2 години без право на участие в Европа.


2. Излизане в А окръжна група и на практика с настоящия, общо 4 нулеви сезона за ЦСКА извън елита.

3.Купуване на лиценз на друг тим за „А“ група, но с очертаващо се наказание от УЕФА при този случай за 3 години без право на участие в ЕКТ, считано от 2017-а.

И накрая – абсолютната сензация.

4. Не ЦСКА да купува лиценза на други тимове, а Литекс да купи марката ЦСКА. Така отборът ще може да участва в ЕКТ и „А“ група. От следващия сезон ще може да смени екипите си, и на практика ще се свързва с историята, титлите и величието на ЦСКА София.

По този сензационен начин може да се окаже, че още следващата година червените ще участват в Шампионска лига, ако въпросният сценарий се осъществи и Литекс стане първенец в „А“ група този сезон. Тогава нищо не може да спре Литекс – ЦСКА от участие в ЕКТ и родния елит.

Вариант, който ще взриви българския футбол – на практика световен прецедент. Интересно е как би реагирала червената публика на подобни действия. Все пак ситуацията е толкова тежка, че това изглежда единствения вариант ЦСКА да си върне европейската слава в близко бъдеще.

Само си го представете – целият силен тим на Литекс, с едни 30-милиона спестени от Ганчев за селекция (вместо да плаща на ТИТАН и сие дълговете), Стойчо Младенов за треньор и Литекс – ЦСКА, носител на историята на червените, участник в „А“ група и ЕКТ още догодина!!!

Сензационен, революционен, дори еволюционен вариант! Който ще бележи края на Литекс Ловеч и началото на огромен гранд на Балканите Литекс – ЦСКА. Тим, от който ще се стряскат всички отбори в България и състав, който може да върне старата армейска слава в Европа.

Ощр от категория Анализ