Намери ни
To Top

Съставите на Кристъл Палас и Манчестър Сити

Манчестър Сити продължава битката за титлата и няма право на грешки, тъй като разликата на върха е много малка. “Гражданите” са трети и изостават на три точки от Ливърпул и на две от Арсенал. От началото на годината тимът на Гуардиола има три грешки – три равенства срещу Челси и двата си конкурента за титлата.

Ман Сити гостува на Кристъл Палас, който продължава с колебливото си представяне, но се държи на дистанция от зоната на изпадащите.


“Орлите” обаче създават проблеми на шампиона последните години. Последният мач между двата отбора завърши 2:2. През 2021 г. Палас спечели на “Етихад”, няколко месеца по-късно направи нулево равенство на “Селхърст Парк”.

Гуардиола е направил четири промени от мача с Астън Вила през седмицата. Авторът на хеттрик Фил Фоудън е оставен на резервната скамейка. Ерлинг Холанд и Кевин Де Бройне обаче се завръщат сред титулярите. Едерсон е възстановен от контузия и се завръща в групата, но е на пейката. Джон Стоунс също се завръща и е в стартовата единайсеторка на мястото на Мануел Аканжи.

КРИСТЪЛ ПАЛАС – МАНЧЕСТЪР СИТИ

КРИСТЪЛ ПАЛАС: Хендерсън, Уорд, Андерсен, Лерма, Мичъл, Уортън, Хюз, Муньос, Аю, Езе, Матета

МАНЧЕСТЪР СИТИ: Ортега, Гвардиол, Диаш, Стоунс, Люис, Родри, Боб, Де Бройне, Грийлиш, Алварес, Холанд

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол