Намери ни
To Top

Нови седем мача в НБА тази нощ

И тази нощ ще се проведат нови седем мача от редовния сезон в НБА. Очакват ни някои доста любопитни сблъсъци, включително и този на Сакраменто Кингс, в който с интерес ще следим дали Александър Везенков ще се завърне на терена след контузията.

Именно „кралете“ откриват програмата за нощта в 01:00 часа с гостуването си на Вашингтон Уизардс. Възпитаниците на Майк Браун ще опитат да продължат силната си серия напоследък и да запишат трети пореден успех.


По същото време е и двубоят между Орланд Меджик и Ню Орлиънс Пеликанс, който също обещава да е доста интригуващ.

В 02:00 часа започват други два мача. Първият от тях противопоставя Милуоки Бъкс и Бруклин Нетс. Домакините ще искат да се върнат на победния път след вчерашната загуба от Бостън, но това важи и за гостите, които пък са в серия от четири поредни поражения.

По същото време е и срещата между Хюстън Рокетс и Чикаго Булс. „Ракетите“ са в серия от 6 поредни победи и се надяват тя да продължи и днес, като така тимът ще направи нова крачка към място в плей-ин турнира.

В 02:30 е следващият двубой, в който се противопоставят Далас Маверикс и Юта Джаз. „Джазмените“ вече на практика не се борят за нищо, но за Маверикс срещата е изключително важна в битката за плейофите.

Половин час по-късно Денвър Нъгетс приема Ню Йорк Никс, като тук вече очакваме да хвърчат искри, имайки предвид, че един срещу друг застават два от най-силните отбори в НБА в момента.

Програмата завършва с битката между Финикс Сънс и Атланта Хоукс. „Слънцата“ са изявен фаворит в този мач, още повече, че те ще бъдат вдъхновени след вчерашния успех над Филаделфия 76.

Последвайте каналите ни в:

Ощр от категория Баскетбол