Намери ни
To Top

Предстои нова луда нощ в НБА

Тази вечер ще се изиграят 8 срещи от редовния сезон в НБА. Очертават се и някои доста интересни двубои, а има шанс и българинът Александър Везенков да се завърне на паркета за своя Сакраменто Кингс.

Нощната програма започва в 01:00 часа с два мача. Първият е между Детройт Пистънс и Индиана Пейсърс.


Вторият ранен двубой е доста по-интригуващ и ще противопостави два от силните отбори на Изток в лицето на Кливланд Кавалиърс и Маями Хийт.

Следват два мача в 01:30, като единият от тях ни вълнува повече. В него Сакраменто Кингс гостува на Торонто Раптърс, а шанс да се завърне в игра има за българското крило на гостите Александър Везенков.

Другата среща е не по-малко интригуваща и дори може да се нарече дербито на нощта. В нея ще гледаме един срещу друг първият срещу вторият на Изток в лицето на Бостън Селтикс и Милуоки Бъкс.

Следващата среща е в 02:00 часа наше време и в нея лидерът на Запад Оклахома Сити Тъндър излиза за нова победа срещу далеч по-непретенциозния тим на Юта Джаз.

Програмата за нощта завършва с три мача от 04:00 часа. Първият от тях противопоставя Голдън Стейт Уориърс и Мемфис Гризлис.

Втората среща в този час също е от Западната конференция и в нея един срещу друг излизат Портланд Трейл Блейзърс и ЛА Клиърс.

Последният мач е далеч по-интригуващ и в него ще се сблъсъкат отборите на Финикс Сънс и Филаделфия 76.

Последвайте каналите ни в:

Ощр от категория Баскетбол