Намери ни
To Top

Симеоне: Бяхме уморени от мача с Интер

Наставникът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне призна, че отборът му е бил надигран от Барселона. “Дюшекчиите” загубиха с 0:3 на “Сивитас Метрополитано” и това е най-тежкото им поражение, откакто стадионът беше открит през сезон 2017/18. Досега мадридчани не бяха губили на съоръжението с повече от два гола разлика.

“Съперникът ни превъзхождаше.


Те действаха по-решително в ситуациите пред вратата ни. Ние също имахме положения, но
Бариос и Мората пропуснаха да изравнят. Това бяха важни епизоди. А вторият допуснат гол на практика реши мача”, отбеляза Симеоне.

“Хвърлихме много сили в предишния мач. Няма в какво да упрекна футболистите, те се стараха и днес. Нека запазим спкойствие и да продължим да се борим за четвъртото място. Ще е трудно, защото отборите стават все по-силни. Сега не е моментът да търсим оправдания”, подчерта Чоло.

“Изиграхме прекрасни 120 минути срещу Интер. Трябваше да освежим състава, но след втория гол силите ни напуснаха. Поздравявам Барса за победата”, каза още аржентиенцът.

Симеоне е загубил 64% от мачовете си срещу Барселона в Ла Лига. Под негово ръководство Атлетико е постигнал само 2 победи от 25 мача и е събрал 13 от възможни 75 точки срещу каталунците.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол