Намери ни
To Top

Монтана – ЦСКА е дербито в първия кръг на плейофите в НВЛ, вижте всички двойки

Сблъсъкът между отборите на Монтана и ЦСКА ще бъде голямото дерби на четвъртфиналите в ефбет Супер волей. Това стана ясно след изиграването на последния кръг от редовния сезон в редовния сезон.

Монтана завърши на четвърто място в класирането с 14 победи и 8 загуби, докато ЦСКА остана на петото място с 13 победи и 9 загуби. Така домакинското предимство в серията, която ще се играе до две победи от три мача, ще бъде за тима от северозапада.


Двубоите от тази серия ще бъдат съответно на 22, 25 и 28 март при нужда.

В другата серия, която ще се играе на същите дати, един срещу друг ще се изправят шампионът от редовния сезон Дея спорт (18-4) и завършилият на осмото място Черно море (11-11). Победителят от тази серия ще се изправи срещу победителя от двойката Монтана – ЦСКА в спор за място на финала.

Завършилият на второто място в редовния сезон Левски (17-5) ще срещне Пирин (11-11) в първия кръг на плейофите. Победителят от тази двойка ще срещне победителя от двойката Нефтохимик – Берое в битка за място на финала. Датите на мачовете от тези две плейофни серии са 23, 26 и 29 март.

Последвайте каналите ни в:

Снимки: Startphoto

Ощр от категория Волейбол