Намери ни
To Top

Дерби в НВЛ: Нефтохимик 0:0 Дея! Следете мача на ТУК!

Битка за по-предна позиция, ключова за класирането на ефбет Супер Волей ще има и в Бургас. Двата градски съперника Нефтохимик 2010 и Дея спорт излизат един срещу друг в зала „Младост“ в мач от последния 22-и кръг, като носителите на Купата вече подпечатаха първото си място.

С актив от 52 точки (18 победи, 3 загуби) момчетата на Франческо Кадеду са недостижими на върха. Шампионите обаче са трети с 46 точки (15 победи, 6 загуби).


В първото градско дерби Дея се наложи над нефтохимиците с 3:1 гейма. Сега обаче тимът страда от редица контузии, които пречат на пълноценния тренировъчен процес. Президентът на бургазлии Александър Маджуров заяви по-рано, че не е съвсем ясно в какъв състав ще излязат, и, че двубоят с шампионите е без значение.

Шампионите от Нефтохимик със сигурност ще излязат мобилизирани, в опит за достигне на желаната цел, а именно второто място. А то ще дойде със задължителен чист успех с 3:0 или 3:1 в сблъсъка и загуба с какъвто и да е резултат на Левски.

НЕФТОХИМИК – ДЕЯ СПОРТ 0:0 (0:0)

Последвайте каналите ни в:

Снимки: Startphoto

Ощр от категория Волейбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558