Намери ни
To Top

Левски гостува на последния

Слушай на живо

Слушай на живо:
Етър – Левски

Отборите на Етър и Левски се изправят един срещу друг в мач от 25-ия кръг на efbet Лига. Срещата на стадион “Ивайло” във Велико Търново е с начален час 15:15 и ще бъде ръководена от Владимир Вълков.

Домакините са на дъното на класирането с едва десет точки от началото на първенството и се нуждаят отчаяно от актив, за да запази някакви шансове за спасение. Гостите от своя страна са четвърти с 45 и се бори за европейска виза.


Левски ще бъде без трима титулярни футболисти на “Ивайло”, след като Патрик-Габриел Галчев, Карлос Охене и Рикардиньо са наказани. Илиян Стефанов е за дълго аут след тежка контузия. Етър от своя страна имат няколко кадрови проблема, като няма да могат да използват Горка Ларучеа и Хосе Карлос ван Ранкин.

Двата тима играха вече помежду си през сезона, като в мач от десетия кръг на “Герена” “сините” победиха с 1:0 с гол на Асен Митков.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига