Намери ни
To Top

Нови шест мача в НБА тази нощ

Редовният сезон в НБА продължава с нови шест мача тази нощ. Очакват ни някои доста любопитни сблъсъци.

Още първата среща е изключително любопитна и в нея един срещу друг се изправят Бостън Селтикс и Финикс Сънс. Това са два от качествените отбори в НБА и се очаква да се получи доста интересен сблъсък, който стартира в 01:30 часа българско време.


Нощта продължава с още три срещи в 02:00 часа. Първата от тях също е доста интригуваща. В нея един срещу друг застават два от лидерите на Запад в лицето на Милуоки Бъкс и Филаделфия 76.

По същото време ще се проведе и двубоят между Чикаго Булс и Лос Анджелис Клипърс. Тук също има сериозна интрига, особено ако ДеМар ДеРоузън продължи със страхотната си форма от вчера, когато наниза 46 точки в коша на Индиана Пейсърс.

В този пояс е и двубоят между Хюстън Рокетс и Вашингтон Уизардс, като домакините ще се опитат да продължат победната си серия срещу един от аутсайдерите в първенството.

Нощта продължава с още два мача, единият от които сериозно приковава погледите. В него ще видим вторият на Изток Оклахома Сити Тъндър срещу Лука Дончич и неговия Далас.

Другият мач по това време е между Портланд Трейл Блейзърс и Ню Йорк Никс, като в него гостите са изявен фаворит, но това не им гарантира сигурна победа.

Последвайте каналите ни в:

Ощр от категория Баскетбол