Намери ни
To Top

Владимир Нанкински: ЦСКА е шампионски отбор и винаги ще се бори

Крилото на ЦСКА Владимир Нанкински е на мнение, че тимът му има всичко нужно, за да поднесе изненада и да елиминира домакините от Черноморец от турнира за Купата на България. Дуелът между двата тима е утре от 20:30 часа в зала “Арена Бургас”, а ето какво сподели баскетболистът на “червените” преди срещата пред Sportal.bg:

“Нещо, което можем да променим, е нашата борба. Черноморец е изключителен отбор с атлетични играчи.


Тяхното предимство е бързата атака и борбата под коша. Ако ограничим тези две неща и играем главно пет на пет, ще имаме по-големи шансове и можем да ги изненадаме в този мач.

ЦСКА е шампионски отбор и винаги ще се бори да бъде колкото се може по-нагоре в шампионата. Ще се бори да побеждава всеки, никога не би се предал и никога не би казал, че няма какво да губи. Винаги ще гледаме да извличаме максималното от мачовете. Имаме сили да поднесем сензация. Всички момчета са в страхотна кондиция за Купата и можем да поднесем страхотни изненади.

Първоначално всички бяхме впечатлени, защото за първи път сме в тази зала. Огромни мащаби, което дава по-различна представа за пространството. Има много трибуни, надяваме се да се напълнят колкото се може повече. Различно е от по-малките зали”, заяви Нанкински.

Последвайте каналите ни в:

Ощр от категория Баскетбол