Намери ни
To Top

Индзаги: Не сме свикнали да губим

Треньорът на Интер Симоне Индзаги бе съкрушен след загубата с дузпи от Атлетико Мадрид и отпадането на тима му на 1/8-финала в Шампионската лига. Това бе първо поражение за „нерадзурите“ в послединте 14 мача, но то бе доста болезнено. Наставникът призна, че тимът му не е свикнал да губи и трудно ще преглътне това, което се случи.

„Очевидно сме разочаровани заради всички, свързани с Интер.


Трябва да се гордеем от представянето ни в Шампионската лига. Можеше да се представим по-добре през второто полувреме. След това в продълженията имахме повече енергия, но за съжаление направихме твърде много грешки. След гола на Димарко нещата изглеждаха в наши ръце, но те бързо изравниха, което им даде допълнителна енергия и увереност. За това помогнаха и феновете. Трябваше да се справим по-добре в този момент и да задържим по-дълго преднината си“, смята Индзаги.

„Не сме свикнали да губим. Разочаровани сме, защото при 2:0 в общия резултат след гола на Димарко, трябваше да действаме по-стабилно в защита. Наясно сме, че малките детайли правят разликата и на това ниво всичко може да се случи. Въпреки това не мога да се сърдя на играчите си. Те трябва да се гордеят от това, което постигнаха“, допълни специалистът.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол