Намери ни
To Top

Любимци на тифозите на Лацио са варианти за мястото на Сари

Според “Гадзета дело Спорт” бившият нападател на Лацио Мирослав Клозе е вариант за наследник на старши треньора Маурицио Сари, след като италианските медии съобщиха за раздяла между 65-годишния Сари и римския гранд. Обсъжда се възможност той да работи в тандем с друг любимец на феновете на клуба – Томазо Роки.

Клозе, който е световен шампион с Германия от 2014 година, приключи състезателната си кариера точно при “орлите” през 2016-а. Той обаче няма кой знае какъв опит, тъй като само веднъж е бил начело на мъжки отбор – на австрийския Алтах, където изкара един сезон – 2022/23 г.


Преди това Клозе беше асистент на Ханзи Флик в Байерн, както и наставник на юношите на баварците до 17 години.

Томазо Роки пък си тръгна от „Олимпико“ през 2013 година, а три по-късно сложи край на кариерата си. След това той не се е занимавал с треньорство.

Сари пък бе начело на Лацио от 2021 година и класира тима за Шампионската лига, завършвайки като вицешампион в Серия А през миналия сезон. Договорът му беше до 2025 година, но загубата през миналата седмица на осминафиналите в Шампионската лига от Байерн Мюнхен, съпътстваше три поредни поражения в Серия А, включително с 1:2 у дома от Удинезе.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558