Намери ни
To Top

На живо: Миньор 2015 – Берое

Тимовете на Миньор 2015 и Берое слагат край на 25-ия кръг в Националната баскетболна лига. Перничани приемат старозагорци тази вечер от 19:00 часа в своята зала “Борис Гюдеров” в Перник. Мачът е част от Втората шестица на първенството.

Във временното класиране Миньор 2015 заема 12-ото място с баланс от 7-17, докато Берое е на 11-ата позиция с актив от 8-16.


Това е удобна възможност за “чуковете” да се възползват от тежката финансова ситуация при старозагорци и да запишат победа в битката за плейофите. Както е известно, “зелените” бяха напуснати от Даръл Дейвис, Карлос Пепин и Антун Маричевич, както и от своя треньор Андреа Марушич. В момента ролята треньор изпълнява гардът Дарин Иванов.

Миньор има да си връща на Берое, тъй като последният мач между двата отбора бе спечелен именно от старозагорци с 94:79 на своя територия. Преди това перничани удариха “зелените” с 92:79 в София.

Последвайте каналите ни в:

Ощр от категория Баскетбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558