Намери ни
To Top

Майкъл Венъм Пейдж победи в дебюта си в UFC

Бившият боец на “Белатор” Майкъл Венъм Пейдж записа успех с единодушно съдийско решение над Кевин Холанд в дебюта си в UFC. Англичанинът надделя след три рунда битка, която бе част от главната бойна карта на събитието UFC 299, което се проведе в Маями.

Състезателят на “Лондон Шутфайтърс” не успя да зарадва феновете си със зашеметяващ нокаут, но определено бе по-добрия боец в клетката и впечатли със скорост, точност и тайминг на ударите си.

Британецът доминираше размените в стойка.


Във втория рунд Холанд имаше възможност да пренесе двубоя на земя, когато Пейдж се подхлъзна. Американецът се втурна към него и наложи тежък граунд-енд-паунд в края на тази част. Бившият световен шампион по кикбокс все пак се изправи и завърши рунда с няколко силни прави удари с деснячката. 

Майсторът на нокаутите използва още повече и различни атаки в третия рунд. Той включи попадения с лакти, но не рискува и завърши битката в контрол, без да се втурва в безразсъдни размени.

Последвайте каналите ни в:

Ощр от категория Бойни Спортове


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558