Намери ни
To Top

Ще успее ли Ботев (Пд) да спре Лудогорец, или „орлите“ ще се откъснат на върха?

Ботев (Пд) и Лудогорец се изправят един срещу друг в двубой от 24-ия кръг на efbet Лига. Мачът на стадион “Христо Ботев” стартира в 17:45 часа, а главен съдия ще бъде Драгомир Драганов.

Домакините се намират на осмата позиция преди днешния сблъсък, като все още имат шанс да влязат в първата шестица. “Канарчетата” са с 33 точки, колкото има и седмия Крумовград, а шестия ЦСКА 1948 е с 37.


Пловдивчани имат само една загуба в последните си пет мача от първенството – още в първия кръг на пролетния дял. След това Ботев победи Етър и направи равен със Славия.

Лудогорец от своя страна е първи във временното класиране с равен брой точки с Черно море и ЦСКА. След грешната стъпка на “моряците” вчера обаче сега “орлите” имат шанс да се откъснат на върха. Разградчани са в доста добра серия и имат пет поредни победи в efbet Лига, а освен това са и с мач по-малко от конкурентите си.

По-рано през сезона двата тима се срещнаха в Разград и направиха 2:2. Ботев обаче няма победа срещу Лудогорец в последните си шест мача, а последният мач в Пловдив завърши 2:0 в полза на “зелените”.

Очаква се днес на стадиона да има и няколко чуждестранни скаути, които ще следят представянето на играчите на двата тима. Говори се, че агенти на белгийския Брюж ще гледат Руан Крус от Лудогорец и Самуел Акере от Ботев.

БОТЕВ – ЛУДОГОРЕЦ

Вероятни състави:

Ботев:

Лудогорец:

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига