Намери ни
To Top

Тухел смята, че Кейн може да подобри рекорда на Левандовски

Нападателят на Байерн Мюнхен – Хари Кейн, може да подобри рекорда на Роберт Левандовски в Бундеслигата от 41 гола за сезон, каза треньорът на шампионите Томас Тухел.

Английският нападател отбеляза своя четвърти хеттрик за сезона в местния шампионат при разгрома с 8:1 срещу отбора на Майнц 05, за да достигне до 30 попадения девет мача преди края на кампанията.

„Вярвам, че Хари ще постигне всичко. Той прави това, което винаги е правил през цялата си кариера.


Той вкарва, той е модел за подражание, той е страхотен човек. За мен е удоволствие да му бъде треньор“, каза Тухел на пресконференцията след двубоя.

„Хари е феномен с головете, които бележи. Но също така е невероятно как работи за отбора“, добави спортният директор на клуба Кристоф Фройнд.

Всичко, което липсва на Кейн, е трофей, който никога не е печелил с Тотнъм и с националния отбор на Англия. За момента изглежда, че това няма да се промени поне към този сезон, тъй като баварците отпаднаха от Купата на Германия, изостават сериозно от върха, в Шампионската лига още не се знае кой ще е бъдещият съперник на 1/4-финалите, а на предстоящото Евро 2024 е в сферата на предсказанията дали “трите лъва” ще постигнат нещо. Което като цяло винаги е под въпрос, тъй като англичаните рядко достигат до напреднала фаза от международните форуми, а когато го сторят през последния половин век винаги се провалят на последната крачка.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558