Намери ни
To Top

Турнир по мини футбол „146 години Свободна България!“ проведоха в Лас Вегас, реализиран е и благотворителен акт

Турнир по мини футбол е сред проявите, с който наши сънародници в Лас Вегас отбелязаха националния празник 3 март по случай Освобождението на България. Девет отбора от три щата – Невада, Калифорния и Аризона, участваха в турнира „146 години Свободна България“.

Тимът на Бесо (Лас Вегас) е победителя, надиграл на финала състава на Балкан с 3:2 след изпълнения на дузпи. Редовното време завърши 0:0.


Отличени са най-добрите играчи.

Най-добър футболист на турнира – Любомир Блажев (от отбора на Балкан)

Голмайстор – Небойша Апостолович (от Бесо)

Най-добър вратар – Петър Димитров (от Бесо)

Най-млад участник – Александър Димитров (от Балкан)

Организаторите предоставиха възможно най-добрите условия за провеждането на празника. Те изказват специални благодарности към спонсорите и участниците в трогателната проява. Всички събрани средства са дарени на православната църква „Св.Симеон“ в Лас Вегас.

Амбициите са турнира да стане традиционен, ежегоден, като с всяко ново издание, броят на участващите отбори да се увеличава. Целта е проявата да се превърне в празник на българите, живеещи в Лас Вегас.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига