Намери ни
To Top

Питър Крауч има едно опасение за Чаби Алонсо като мениджър на Ливърпул

Бившият нападател Питър Крауч харесва Чаби Алонсо за работата му в Байер (Леверкузен), но е предпазлив в прогнозата си за евентуалната работа на испанеца като мениджър на Ливърпул. Някогашният халф е фаворит за наследник на Юрген Клоп, който в края на сезона ще напусне клуба.

Навремето Крауч и Алонсо бяха съотборници на “Анфийлд”. Бившият национал на Англия обаче се опасява, че Чаби няма нужния опит за треньор на клуб като Ливърпул.


“Смятам, че кандидатурата на Чаби е изключителна – коментира Крауч пред TNT Sports. – Той направи невероятни неща в Леверкузен, а и познава Ливърпул отвътре. Играл съм с него и го познавам като човек. Алонсо е фантастична личност – човек, който постоянно задава въпроси и иска да се учи. Но пък той е едва в началото на треньорската си кариера, а в случая говорим за много голям клуб, в който ще трябва да наследиш Юрген Клоп. Само времето ще покаже дали ще успее”.

За Чаби Алонсо това е втори сезон в мъжкия футбол като наставник. Преди това той водеше дубъла на Реал Сосиедад и беше треньор в школата на Реал Мадрид.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол