Намери ни
To Top

Динамо (З) 0:0 ПАОК, Десподов е резерва

Отборите на Динамо (Загреб) и ПАОК играят при нулево равенство в първи мач от осминафиналите на Лигата на конференциите. Кирил Десподов изненадващо е на пейката за гостите от Гърция. Очакваше се българският национал да действа на върха на атаката, но вместо него тази роля изпълнява Брандън Томас.

ПАОК спечели убедително групата си през есента, а освен това върви отлично в гръцкото първенство, където е лидер в класирането след края на редовния сезон.


Динамо достигна до тази фаза на надпреварата, след като в плейофния кръг изненадващо елиминира испанския Бетис.

Старши треньорът на хърватския гранд Сергей Якирович залага в предни позиции на опитния Бруно Петкович, зад когото ще действат Дарио Шпикич, Мартин Батурина и Арбер Ходжа. Йосип Мишич и Петър Сучич са двойката вътрешни халфове за „модрите“. В центъра на защитата Якирович, който е бивш халф на ЦСКА, е гласувал доверие на Максим Барньор и Кевин Теофил-Катрин.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол