Намери ни
To Top

Лил реши всичко срещу Щурм още в Австрия

Лил срази с 3:0 като гост Щурм (Грац) и до голяма степен си осигури място на четвъртфиналите в Лигата на конференциите. Два гола за „песовете“ отбеляза Джонатан Дейвид, а едно попадение добави Едон Жегрова.

Щурм преодоля плейофите след груповата фаза на турнира с две победи срещу Слован (Братислава), но Лил се оказа твърде голямо препятствие за футболистите на Кристиан Илцер. Гостите дори бяха без част от титулярите си, но това не им попречи да постигнат убедителна победа, която прави реванша протоколен.


Джонатан Дейвид откри резултата в 28-ата минута след пробив и ниско центриране на Аюб Буади. В началото на второто полувреме канадският нападател се разписа още веднъж, този път с добавка отблизо, след като негов съотборник уцели напречната греда. В 71-ата минута Жегрова сътвори истински шедьовър. Косовският национал получи топката от Анхел Гомеш след късо изпълнен корнер и с брилянтен прехвърлящ удар не остави шансове на вратаря на Щурм Витеслав Ярош.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558