Намери ни
To Top

Поредна луда нощ в НБА

Предстои поредната луда нощ в НБА. Програмата предлага цели 9 мача, като някои от тях привличат сериозно внимание към себе си.

Отборите на Шарлът Хорнетс и Орландо Меджик дават старт на битките със сблъсъка помежду си в „Спектрум Център“, който стартира в 02:00 часа.

Само половин час по-късно стартират цели пет срещи.


Най-любопитната от тях е тази между Кливланд Кавалиърс и Бостън Селтикс. Това е мач между третия и първия в класирането в Западната конференция и очакваме да има много искри.

Бруклин Нетс ще играе втори пореден мач в рамките на два дни, като посреща състава на Филаделфия 76. „Мрежите“ вчера загубиха домакинството си на Мемфис Гризлис, а сега се изправят срещу още по-тежък съперник.

Междувременно в Ню Йорк ще се проведе още един двубой. Ню Йорк Никс приема тима на Атланта Хоукс в „Медисън Скуеър Гардън“.

По същото време ще се проведе и двубоя между Маями Хийт и Детройт Пистънс. Домакините имат сериозна нужда от победата, за да се върнат на 6-ата позиция на Изток. Срещу тях е един от аутсайдерите в първенството и поне на хартия „горещите“ не би трябвало да имат проблеми.

В този часови диапазон е предвиден и двубоят между Торонто Раптърс и Ню Орлиънс Пеликанс.

Следващата среща в програмата стартира в 03:00 часа и тя е между Хюстън Рокетс и Сан Антонио Спърс.

В 03:30 пък стартира доста по-интригуващ двубой. Далас Маверикс приема Индиана Пейсърс, като успехът е нужен и на двата тима, които се борят за място в плейофите, но всеки от тях е в серия от две поредни поражения.

Накрая нощта завършва с един от най-интересните мачове, който противопоставя шампиона Денвър Нъгетс срещу Финикс Сънс в интригуващ сблъсък на Запад.

Последвайте каналите ни в:

Ощр от категория Баскетбол