Намери ни
To Top

Лилард вкара 41 точки за победата на Милуоки над Клипърс

Деймиън Лилард вкара 41 точки за успеха на Милуоки Бъкс със 113:106 над Лос Анджелис Клипърс в първенството на Националната баскетболна асоциация. С този успех Милуоки има вече 41 победи и е на 2-ро място в цялата Източна конференция. Победата е шеста подред за Бъкс.

Боби Портис добави 28 точки и 16 борби, въпреки че започна мача от пейката, а Патрик Бевърли остана с 12 пункта и 9 рибаунда срещу бившия си отбор.


Голямата звезда на тима от Милуоки Янис Адетокумбо пропусна срещата заради травма на ахилесовото сухожилие на левия крак, но и без него съотборниците му се справиха.

За отбора на Клипърс, който води в Тихоокеанската дивизия с 39/21, по 29 точки вкараха Джеймс Хардън и Пол Джордж, а Каули Леонард добави 16. Ивица Зубац взе 11 борби, но това не помогна да бъде предотвратена първата загуба след две поредни победи.

Изоставайки с 6 точки 5:33 минути преди края, играчите на Милуоки направиха серия от 15:0 точки, за да дръпнат със 105:96 минута и 58 секунди преди края на срещата. Четири поредни точки на Клипърс съкрати преднината на Милуоки, но два поредни коша на Портис циментираха успеха на домакините от Уисконсин.

Последвайте каналите ни в:

Ощр от категория Баскетбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558