Намери ни
To Top

Нова вълнуваща нощ в НБА

Предстои поредната интересна нощ в НБА. Ще можем да се насладим на шест срещи от редовния сезон. Една от тях е и на тима на Александър Везенков Сакраменто Кингс, но българинът няма да вземе участие и в този мач заради контузията в глезена, която продължава да лекува.

Нощта започва с двубоя между Бруклин Нетс и Мемфис Гризлис.


Мачът е по-важен за домакините, които още се надяват да намерят място в плейофите. Гостите пък ще опитат да спрат негативната си серия от 5 поредни загуби.

След това програмата продължава с две срещи от 03:00 часа. В първата от тях Минесота Тимбъруулвс приема Портланд Трейлблейзърс с очаквания за лесна победа.

Другият двубой в този час е доста по-интригуващ. Един срещу друг се изправят Милуоки Бъкс срещу ЛА Клипърс в мач, който със сигурност ще бъде повече от любопитен, тъй като ще противопостави едни от най-силните отбори в НБА в момента.

В 04:00 часа е насрочена срещата между Юта Джаз и Вашингтон Уизардс.

След това в 05:00 часа стартира мачът между Сакраменто Кингс и Чикаго Булс. Домакините ще опитат да запишат нов успех на сметката си, с който да затвърдят мястото си в топ 6 на Запад.

Програмата за тази нощ завършва с мача между ЛА Лейкърс и Оклахома Сити Тъндър, като и тук можем да очакваме искри, въпреки че гостите са сериозен фаворит.

Последвайте каналите ни в:

Ощр от категория Баскетбол