Намери ни
To Top

11-те на Хебър и Левски

Отборите на Хебър и Левски се изправят един срещу друг в мач от 23-ия кръг на efbet Лига. Срещата на стадион „Георги Бенковски“ в Пазарджик е с начален час 17:30 и ще бъде ръководен от Драгомир Драганов.

Двата тима са в добро настроение в последно време, като домакините в последния си шампионатен мач победиха като гост Локомотив (Пловдив), а през седмицата достигнаха историческо класиране на полуфинал за Купата на България след успех над Пирин (Благоевград). Гостите от своя страна започнаха пролетния дял с две победи – над Пирин и разгром над Арда и сега ще искат да продължат серията си.


В класирането Хебър е на 13-а позиция с 23 точки, така че все още не може да е никак сигурен за мястото си в елита. Левски от своя страна е четвърти с 41 точки и вече поглежда към Европа.

ХЕБЪР – ЛЕВСКИ 0:0

Стартови състави:

ХЕБЪР: 1. Петър Дебърлиев, 43. Жоао Сеско, 7. Георги Вълчев, 33. Стефан Цонков, 24. Лазар Марин, 99. Георги Каракашев, 84. Стилиян Тисовски, 13. Архан Исуф, 10. Ангел Бастунов, 9. Николас Пенев, 17. Марк-Емилио Папазов;

Старши треньор: Любослав Пенев

ЛЕВСКИ: 1. Пламен Андреев, 5. Килиан Ван Дер Каап, 7. Фабио Де Лима, 8. Карлос Охене, 9. Рикардиньо, 10. Асен Митков, 11. Джавад Ел Джемили, 22. Патрик-Габриел Галчев, 33. Хосе Кордоба, 50. Кристиан Димитров, 88. Марин Петков;

Старши треньор: Николай Костов

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига