Намери ни
To Top

Луда седмица в Националната баскетболна лига

Стартира луда седмица в Националната баскетболна лига, като само в рамките на 6 дни ще бъдат изиграни 12 мача. Кръг №24 започва утре със сблъсък между Спартак Плевен и Балкан от 19:00 часа в зала „Балканстрой“, а останалите 5 срещи от първата и втората шестица ще бъдат изиграни на 6 март (сряда).

От 18:00 часа Ямбол приема Миньор 2015 в зала „Диана“, а от 19:00 часа е морското дерби между Черно море Тича и Черноморец във Варна, ЦСКА гостува на Рилски спортист, Академик Пловдив приема Шумен, а измъчваните от проблеми Левски и Берое ще премерят сили в столичната зала „Триадица“.

Натоварената седмица продължава с мачове на 9 март (събота) от 25-ия кръг на елита на българския баскетбол.


Тогава от 16:00 часа Черноморец е домакин на ЦСКА в зала „Бойчо Брънзов“, от 18:00 часа Черно море Тича приема шампиона Балкан, а Академик Пловдив гостува на Ямбол. Час по-късно Шумен гостува на Левски.

Баскетболните сблъсъци продължават на 10 март (неделя), като от 13:00 часа третият в класирането Спартак Плевен гостува на втория Рилски спортист, а в 19:00 часа Миньор 2015 приема Берое в Перник.

След това следва пауза в първенството, като в периода 15-17 март ще се проведе турнира за Купата на България в зала „Арена Бургас“. Участие в надпреварата ще вземат осем отбора – Черноморец, Рилски спортист, Спартак Плевен, Балкан, ЦСКА, Черно море Тича, Академик Пловдив и Ямбол.

ПЪЛНО КЛАСИРАНЕ В НБЛ:

Последвайте каналите ни в:

Ощр от категория Баскетбол