Намери ни
To Top

Красимир Илиев: Играем доста силно като единици, но като отбор има още много какво да се желае

Президентът на волейболния Черно море (Варна) Красимир Георгиев сподели след измъчения обрат от 0:2 до 3:2 срещу Пирин (Разлог) в последния мач от 19-ия кръг на Efbet Супер Волей, че играят доста силно като единици, но като отбор има още много какво да се желае.

„Мисля, че и двата отбора общо взето са на едно и също ниво и за това мачът беше много оспорван. Те (б.р. Пирин) винаги са играли добре и дадоха всичко от себе си, но и нашите момчета този път се постараха да измъкнат мача от 0:2, което се случва много рядко при нас. Обикновенно губим в такива ситуации, но се надявам да играем все по-добре“, коментира Илиев пред Народен спорт.

„7-ото място е под въпрос, но няма значение дали ще бъдеш 7-и или 8-и, да попаднем в плейофите, това беше задачата за тази година. Не ми харесва как играе отбора. Отделно като единици играем доста силно, но като отбор има още много какво да се желае.“

„В оставащите три мача мисля, че ще опитаме в малко по-различен състав, защото мисля, че 8-ото място трудно ще ни го измъкнат. Трябва да опитаме да видим малко по-млади състезатели, които да поиграят“, завърши президентът на варненци.

Последвайте каналите ни в:

Ощр от категория Волейбол