Намери ни
To Top

Аугсбург се разправи с последния Дармщат само за едно полувреме за исторически разгром

Аугсбург разби като гост Дармщат с 6:0, като всичко се реши още през първата част, най-вече заради груби грешки на домакините. Попаденията за гостуващия тим отбелязаха Филип Титц (2’, 84’), Фредрик Янсен (12’), Ермедин Демирович (20’, 29’) и Рубен Варгас (25’). Tова бе и най-голямата победа в историята на Аугсбург като гост в Бундеслигата. Тимът на Йес Торуп записа втора поредна победа и се изкачи на 10-о място.


Дармщат пък записа печален 17-и пореден мач без успех и остава твърдо на последната позиция в класирането.

Още във втората Бартол Франич от Дармщат допусна много груба грешка и подари топката на Филип Титц, който се възползва и откри резултата за Аугсбург. Десетина минути по-късно Фредрик Янсен бе изведен очи в очи с Марсел Шюнен и удвои аванса на гостите 0:2. Кошмарът за Дармщат продължи в 20-ата минута, когато последва нова безобразна грешка, този път на Клаус Гясула, който подари топката на Ермедин Демирович, който безпроблемно направи 0:3. Само пет минути по-късно Аугсбург вкара четвърти гол, дело на Рубен Варгас, който получи подаване от Демирович и с бомбен с удар с левия крак отново огорчи Шюнен.

Националът на Босна и Херцеговина продължи голеадата, като в 29-ата минута реализира второто си попадение в мача след асистенция на Янсен, което оттегли двата отбора на почивка при разгромното 0:5 за гостите. През втората част срещата логично се доиграваше, но Аугсбург все пак успя да реализира още едно попадение. Филип Титц също отбеляза втория си гол в срещата, който в 84-тата минута бе изведен от Арне Енгелс и с хубав диагонален удар оформи крайното 0:6.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558