Намери ни
To Top

Монтана излиза срещу Спартак (Пл) без четирима от титулярите си

На лагер в хотелския комплекс „Житомир“ ще бъдат тази вечер футболистиите на Монтана. От там утре те тръгват за стадион „Огоста“ за мача си със Спартак (Плевен) от 23-ия кръг на Втора лига. Треньорът Николай Митов няма да можа да използва четирима титуляри. Никола Борисов, Денис Динев и Франк Ландри са наказани, а Богдан Костов контузен.


Костадин Илиев и Александър Тодоров изтърпяха своите наказания, като първият ще започне от първата минута, а Тодоров все още чувства болки в дясното рамо и най-вероятно ще остане на пейката. 19-годишният кадър на ДЮШ Петър Атанасов за втори пореден мач ще застане на десния фланг за защитата.

групата на Монтана за мача с Спартак (Плевен):

вратари: Васил Симеонов, Юлиян Весков;

защитници: Димитър Буров, Костадин Илиев, Антъни Антонов;

полузащитници и нападатели: Стефан Каменов, Антон Тунгаров, Александър Тодоров, Емил Янчев, Петър Атанасов, Илия Русинов, Владислав Цеков, Филип Ежике, Кевин Беманга, Стивън Кирилов, Александър Аспарухов, Кристиян Тасков, Ивайло Тодоров.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига