Намери ни
To Top

Черно море ще търси задължителен успех срещу Ботев (Враца)

Отборите на Черно море и Ботев (Враца) се изправят един срещу друг в двубой от 23-ия кръг на efbet Лига. Главен съдия на срещата ще е Васил Минев.

„Моряците“ делят първото място с Лудогорец, като тимът на Илиан Илиев има 48 точки. В последните пет кръга Черно море има четири успеха и едно поражение.


Старши треньорът Илиан Илиев е принуден да направи промени в състава си след победата над ЦСКА, тъй като Мазир Сула получи червен картон и е наказан за домакинството на врачани. Специалистът може да заложи на новото попълнение Андреяс Калкан.

Най-добрата новина за опитния наставник дойде след трансфера на неговия син Илиан Илиев, който идва в родния си клуб като преотстъпен от Аполон.

От друга Ботев (Враца) се намира в ужасна форма. Тимът е на 15-о място във временното класиране с 13 пункта, като в последните пет двубоя врачани имат едва една победа.

ЧЕРНО МОРЕ – БОТЕВ (ВРАЦА)

Вероятни състави:

ЧЕРНО МОРЕ (4-2-3-1): Дюлгеров; В. Попов,

Ботев (Враца):

Стадион: „Тича“, Варна
Главен съдия: Васил Минев
Начало: 17:30 часа

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига