Намери ни
To Top

Хорнър с първи коментар след края на разследването срещу него

Ръководителят на отбора на Ред Бул Кристиан Хорнър бе намерен за невинен по обвиненията за „неподходящо поведение“, които бяха отправени от него по-рано тази година.

След последвалото вътрешно разследване, което бе проведено от независим за компанията адвокат, британецът бе оставен на своя пост, след като не бяха намерени доказателства за гореспоменатото провинени. Решението бе обявено вчера, в навечерието на първия за сезона състезателен уикенд, който започна по-рано днес в Бахрейн.

Още преди първата тренировка на „Сахир“ Хорнър говори пред медиите и разбира се водещата тема бе приключилото разследване.


Британецът бе кратък в своя коментар и единствено заяви, че не може да коментира детайлно процеса и се радва, че всичко е приключило.

„Просто се радвам, че процесът свърши. Не мога да го коментира, но ние сме тук, за да се фокусираме върху състезанието и сезона, през който ще опитаме да защитим двете титли. Не мога да коментира повече. Процесът бе проведе и приключи.

„Не мога да говоря повече, само ще кажа, че се радвам, че съм тук в Бахрейн с отбора и съм фокусиран върху сезона пред нас“, заяви Хорнър.

Последвайте каналите ни в:

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Спорт


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558