Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2015/11/LVG11.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Ман Юнайтед с изненадващ трансфер! Сделката е почти готова, съвсем неочаквано Ван Гаал привлича… – Sportove
Намери ни
To Top

Ман Юнайтед с изненадващ трансфер! Сделката е почти готова, съвсем неочаквано Ван Гаал привлича…

Ман Юнайтед е на път да осъществи изненадващ трансфер. Като сделката ще се приеме с огромен интерес на Острова. Луис ван Гаал вече е направил първи стъпки по привличането на един от хитовете на сезона във Висшата лига.

Манчестър обмисля да отправи официална оферта за звездата на Борнемут Мат Ричи.


Според английското издание „Сън“ в Юнайтед са впечатлени от изявите на крилото с екипа на новака в английския елит и ще се опитат да го привлекат на „Олд Трафрд“ през зимата.

26-годишният шотландски национал бе обект на интерес от страна на Фулъм, който отправи предложение в размер на 7 милиона паунда за него, но то бе категорично отказано от ръководството на Борнемут. Все още не е ясна сумата, за която босовете на Борнемут ще се съгласят да продадат на манчестърци най-добрия си играч, но се визира, че при конкретно предложение, предвид финансовите възможности на червените дяволи, трансферът ще бъде почти сигурен.

Ощр от категория Трансфери


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558