Намери ни
To Top

Патрик Кейн се завърна в Чикаго с гол и асистенция

Нападателят-ветеран Патрик Кейн се разписа в 1:43 минута на продължението, за да осигури победата на гостуващия отбор на Детройт Ред Уингс с 3:2 над Блекхоукс при завръщането на играча в Чикаго. Кейн също така подаде и асистенция на Даниел Спронг, а Алекс де Бринкат също се разписа за поредицата от пет победи на Детройт.

Вратарят им Джеймс Риймър спаси 33 изстрела, като се предаде единствено пред шутовете на Макензи Ънтуисъл и на Ник Фолиньо. Стражът на Чикаго Петер Мразек отрази 28 удара.


Кейн, който е бивш носител на приза за най-полезен състезател в редовния сезон и в плейофите на НХЛ, помогна на Чикаго да спечели три пъти Купа “Стенли” в 15-те сезона, в които игра с фланелката на клуба. През февруари 2023 година той беше продаден на Ню Йорк Рейнджърс, а след това отиде в Детройт.

Кейн е в серия от 8 поредни мача с точки. Той получи поздравления от своя бивш съотборник Крис Челиос, който преди мача участва в церемония по изваждането на фланелката с номер 7 от употреба.

Последвайте каналите ни в:

Ощр от категория Спорт


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558