Намери ни
To Top

Героят за Черно море: Моите голове винаги са значими

Героят за Черно море Живко Атанасов, който донесе победата срещу ЦСКА в 87-мата минута, сподели след края на двубоя, че отборът ще продължава да се бори. „Моряците“ са на върха в efbet Лига, но Лудогорец е с два мача по-малко.

„Страхотен мач! Супер атмосфера! Радвам се, че излязохме победители. Този гол е един от най-важните ми.


Шегувам се с приятели и колеги, че моите голове винаги са значими. Във футбола се използва този прийом – някой да отклони топката на първа греда.



Това е директен съперник и се надявам да продължи тази серия, защото, ако се издъним в следващите мачове, тези три точки няма да имат чак такова значение. Там сме, горе сме, продължаваме да се борим. Всички сме здрави, отборът е добре, стараем се да играем футбол. Преборихме се и се надявам да продължаваме да работим по този начин. Всички сме заедно и целта е ясна.



26

Черно море : ЦСКА

Нека да погледнем реално – нашият отбор струва в пъти по-малко от тези на ЦСКА и Лудогорец. Играе се 11 на 11, ние пък имаме много добър треньор. Имаме силен колектив, който взима връх в повече от ситуациите“, каза Атанасов.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Борислав Трошев

Ощр от категория efbet Лига