Намери ни
To Top

Черно море 0:0 ЦСКА, отмениха гол на Каранга и таранът побесня

Слушай на живо

Слушай на живо:
Черно море – ЦСКА

Черно море и ЦСКА играят при 0:0 в дербито от 22-ия кръг на efbet Лига.

Сред титулярите на гостите се завърна капитанът Матай, който е предпочетен пред Кордоба. Новото попълнение Скаршем пък е отстъпил мястото си на изтърпелия наказанието си Кареасо.

Наставникът на „моряците“ Илиан Илиев залага на Дробаров в центъра на отбраната като партньор на Атанасов.


Северномакедонецът се връща след изтърпяно наказание.

Двата отбора играят пред пълен стадион и страхотна атмосфера.Първата по-интересна ситуация в двубоя дойде в 10-ата минута. Мишаел центрира опасно по цемя от десния фланг към Иса, но Бусато плонжира и улови преди таранът на варненци да играе с топката.

След четвърт час игра Линдсет изведе Каранга отдясно в наказателното поле на портивника. Последва отличен диагонален шут на тарана, който се спря в мрежата на „моряците“. Попадението обаче не бе зачетено поради засада. Решението на страничния рефер вбеси бразилеца и той започна да му се кара и трябва да е балгодарен, че не видя жълтия картон, който щеше да му е втори в мача.

ЧЕРНО МОРЕ – ЦСКА – СОФИЯ 0:0

ЧЕРНО МОРЕ: 25. Дюлгеров, 6. Попов, 3. Атанасов, 28. Дробаров, 2. Панов, 33. Мишаел, 71. Панайотов, 5. Гарсия, 15. Мартин, 8. Сула, 86. Иса

ЦСКА – СОФИЯ: 1. Бусато, 19. Турицов, 2. Матай, 6. Петров, 15. Вион, 26. Кареасо, 21. Юга, 14. Хайнц, 10. Линдсет, 11. Фаетон, 9. Каранга

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Борислав Трошев

Ощр от категория efbet Лига