Намери ни
To Top

Съжалява ли Норис, че преподписа с Макларън?

Бъдещето на Ландо Норис във Формула 1 беше една от най-интересните теми в хода на зимната пауза, но в крайна сметка Зак Браун успя да постигне целта си и британецът преподписа с Макларън. След това обаче се случиха интересни събития, които може и да накарат Ландо да съжалява, че е действал толкова рано. Люис Хамилтън отива във Ферари, което означава, че бившите шампиони ще търсят съотборник на Джордж Ръсел, а позицията на Серхио Перес в Ред Бул остава несигурно отвъд края на 2024, когато изтича договорът на мексиканеца.

„Не, не съжалявам за решението си.


Много съм щастлив. Можех да изчакам, имах този избор – призна Норис по време на тестовете в Бахрейн. – Знаех, че потенциално може да имам повече възможности. Също така знаех и какви са възможностите ми към този момент. Знаех какво може да се случи – сега или след две години. Но не съжалявам.”

Норис обаче демонстрира, че има вяра в развитието на Макларън и шансовете му да се бори за победи с тима.

„Вярвам, че можем да постигнем много с Макларън и ще съм много щастлив, ако постигнем повече отколкото са целите ни – допълни британският пилот. – Животът в Макларън ми харесва, вече познавам всички тук, те са ми като семейство. Всички работим за това да станем топ отбор във Формула 1.”

Последвайте каналите ни в:

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Спорт


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558