Намери ни
To Top

Хенри Сехудо все още няма да се пенсионира

Бившият шампион в две категории на UFC Хенри Сехудо заяви категорично, че няма да спира със спорта, въпреки че допусна загуба то Мераб Двалишвили в последната си битка. Две седмици преди това поражение олимпийският шампион по борба бе заявил, че ако не се справи с грузинеца, то това означава край на кариерата му. След три рунда битка на събитието UFC 298 Двалишвили бе обявен за победител.

„Не мога да оставя нещата така.


Колкото и да боли. Поех загубата, момчета. Но не мога да приема начинът, по който загубих. Нямах въздух и сила да се опитам да го нокаутирам. Това ме дразни. Бях готов да обявя оттеглянето си. Бях направил цяло видео, в коеот благодаря на всички около мен. Говорих с легенди в спорта като Даниел Кормие и Куинтън Джаксън. Те са били преди в тази ситуация. Загубих от двамата най-добри в дивизията в два поредни двубоя, но не мога да оставя нещата така“, заяви в своя YouTube канал 37-годишният ММА боец.

Бившият национал по борба на САЩ допълни, че е подценил Мераб преди битката им, но новият претендент за пояса в дивизията е показал непримиримост и издържливост, която е сломила Сехудо.

„Беше ли Дейна Уайт прав, че трябваше да се откажа в пика си преди три години. Най-вероятно да. Но сега вече съм тук и това е причината да не искам да се оттегля просто така. Връшам думита си назад и ви казвам, че нещата не са приключили за мен“, категоричен бе Сехудо.

Последвайте каналите ни в:

Ощр от категория Бойни Спортове