Намери ни
To Top

Дербито на НВЛ: Нефтохимик 0:0 Левски! Следете мача ТУК!

Волейболистите на Нефтохимик 2010 (Бургас) и Левски София излизат днес (23 февруари) в телевизионно дерби от 18-и кръг на efbet Супер Волей.

Двубоят започва в 19:30 чача в зала „Младост“ и ще се излъчва пряко по MAX SPORT 2.

Двубоят е пряк сблъсък за второто място във временното класиране. Двата съперника са с еднакъв актив от 13 победи и 4 загуби, но бургазлии са втори с 40 точки, докато „сините“ са трети с 38 точки.


Домакините, водени от Мартин Стоев, са в серия от шест поредни победи от началото на втория полусезон. Шампионите излизат да продължат победния си марш, като след ЦСКА да повалят и Левски пред своя публика. Победа тази вечер ще ги откъсне от съперника и ще затвърди втората им позиция в подреждането.

Съставът на Левски, воден от Николай Желязков, също излиза да се бори за успех, но ще му бъде далеч по-трудно. “Сините” загубиха от водача Дея спорт с 1:3 като домакини в миналия кръг, а преди това надиграха трудно Черно море (Варна) с 3:1. От състава отсъстват някои основни състезатели, като Симеон Николов, Кристиян Титрийски и Александър Къндев.

Бранимир Грозданов атакува в аут и Левски поведе с 3:2. Венислав Антов атакува по правата от зона 2 и „сините“ поведоха с 5:2. Бранимир Грозданов изравни резултата при 5:5. Владимир Гърков атакува по диагонала от зона 4 и Левски отново поведе с 6:5. Майкон Морейра атакува остро в центъра за 7:5.

НЕФТОХИМИК 2010 (БУРГАС) – ЛЕВСКИ СОФИЯ 0:0 (6:7)
НЕФТОХИМИК: Светослав Станков, Иван Раич, Бранимир Грозданов, Розалин Пенчев, Красимир Георгиев, Венцислав Рагин – Николай Тодоров-либеро
Старши треньор: МАРТИН СТОЕВ
ЛЕВСКИ: Стоил Палев, Венислав Антов, Владимир Гърков, Алахандро Торо, Светослав Гоцев, Майкон Морейра – Дамян Колев-либеро
Старши треньор: НИКОЛАЙ ЖЕЛЯЗКОВ

Бургас

Зала “Младост”

Зрители: 500

Съдии: Константин Йовчев, Александър Виналиев.

Последвайте каналите ни в:

Снимки: Startphoto

Ощр от категория Волейбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558