Намери ни
To Top

Ботев и Етър искат да си върнат усмивките

Тимовете на Ботев (Пловдив) и Етър (Велико Търново) се изправят един срещу друг в мач от 22-ия кръг на efbet Лига. Срещата на стадион “Христо Ботев” е с начален час 17:30 и ще бъде ръководена от Иво Андреев.

Към момента “канарчетата” се намират на осма позиция с 29 точки, докато “болярите” са на дъното с едва десет и спешна нужда от точки.

В първия пролетен кръг пловдивчани записаха загуба с 1:2 от Крумовград.


Макар и да бяха официално гости, мачът бе на клубната база на Ботев в “Коматево”. Етър от своя страна пък стигна до късно равенство 1:1 срещу ЦСКА 1948 на своя “Ивайло”.

Ботев няма сериозни кадрови проблеми, като наказан за натрупани картони е Дилан Мертенс. Етър от своя страна има повече проблеми, като липсващи са Крум Стоянов, Мартин Моран и Кольо Станев.

През есента пловдивчани успяха да вземат победата в Търново с 2:1 след попадения на Ивелин Попов и Антоан Бароан. За “болярите” голът вкара Николай Янков.

Вероятни състави:

БОТЕВ: Игонен, Ето’о, Чернев, Конте, Балоянис, Переа, Карабельов, Акере, Минков, Попов, Николов

ЕТЪР: Величков, Ранкин, Гесуи, Ангелов, Александров, Стоянов, Ларусея, Кандидус, Димитров, Пита, Гонзалес

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига