Намери ни
To Top

Шон Дайч: Трябва да превърнем положенията в голове

Мениджърът на Евертън Шон Дайч има тежка задача да спаси тима от отпадане. „Карамелите“ са над зоната на изпадащата, но водят на Лутън само по голова разлика. Последните седем мача в първенството те нямат победа и са спечелили само четири точки, а в събота ги чака гостуване на Брайтън.

На днешната си пресконференция Дайч говори по редица въпроси.


Той коментира обжалването на наказанието с отнемане на 10 точки: „Нямаме представа кога ще има решение. Според правилата би трябвало да е в края на месеца. Наставникът сподели и това, което знае за потенциални нови собственици на клуба: „Не знам много. Имах една кратка среща. Процесът е в развитие, доколкото знам“.

„Не знам защо решението по обжалването се отглага. Играчите работят здраво и съм много доволен от това, което правят всеки ден. Не смятам, че мислят за това всеки ден. Откакто съм в клуба, не е имало спокоен период. Седмица след седмица получаваш удари“, допълни Дайч.

Попитан как смята да реши проблемите в нападение, той отговори: „Изискваме от атакуващите играчите да помагат в защита и те се подобряват в това. Развиваме се по отношение на тактиката и разбирателството в отбора. След това е въпрос да намерим баланса, за да вкарваме голове. Знаем, че най-голямата част е да пренесем създадените положения в голове, но очевидно сме в процес на работа“.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558