Намери ни
To Top

Стефка Костадинова поздрави щангистите за успехите на Европейското в София

Председателят на Българския олимпийски комитет (БОК) Стефка Костадинова изпрати поздравителен адрес до националите по вдигане на тежести след успехите им на Европейското първенство в София.

„Благодаря от сърце на състезатели, треньори, на хората от щаба в националния отбор, на доброволците, както и на останалите, спомогнали за успехите и за перфектното провеждане на състезанията. Всички те доставиха на българите през последните дни прекрасни поводи за гордост и национално самочувствие. Седемте медала в двубоите, четири от които златни, маркират отличното ни представяне и са много ярък знак за престижно представяне и на Олимпийските игри в Париж 2024 след няколко месеца“, коментира Костадинова.


„За трети път в последните 4 години България е европейски отборен шампион при мъжете, което доказва, че страната ни трайно се завръща в елита на този традиционно силен наш спорт. Същевременно искам да ви поздравя за отличната организация на Европейското първенство в „Арена София“, което премина на най-високо ниво и отново ни донесе многобройни суперлативи като домакини. Продължавайте все така, със същия дух, класа и непримиримост. Желая много здраве, сила и нови победи, включително на Олимпийските игри в Париж това лято“, се казва още в приветствието на Стефка Костадинова.

Последвайте каналите ни в:

Ощр от категория Спорт


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558